Despre noi

Soferii nostri au la activ peste 2 milioane de kilometrii pe drumurile tarii si cele europene. Toti soferii nostri vorbesc fluent limba engleza si au o vasta experienta in domeniul transportului de persoane, atat pe rute nationale cat si internationale.

0
Destinatii
0
Pasageri transportati
0
Kilometri parcursi


Trident BG com srl a luat fiinta in anul 1994.

Suntem o firma de transport persoane si servicii de inchirieri, obiecte principale de activitate fiind: transport de persoane, inchirieri microbuze si inchirieri autocare.

Ce oferim

  • transport de persoane prin curse regulate in trafic interjudetean;
  • transport de persoane in sitem turistic intern si international;
  • transport de persoane regulat pentru transportul angajatilor de la/la domiciliu la/de la sediu;
  • transportul de persoane pentru diferite ocazii : activitati de protocol, nunti, botezuri, curse speciale, tabere scolare, excursii etc.

Cateva din calitatile noastre

Masinile noastre sunt mereu verificate si intrunesc toate conditiile impuse de catre autoritatile in domeniu in ceea ce priveste siguranta calatorilor. Acordam o importanta majora acestui aspect pentru ca ne pasa de siguranta dumneavoastra.

De-a lungul timpului clientii nostri ne-au acordat increderea lor, revenind an de an si folosind in continuare serviciile noastre. Ne respectam clientii si ne intereseaza atat siguranta acestora cat si gradul de satisfactie si confortul in timpul deplasarilor

Soferii nostri totalizeaza un numar de peste 2 milioane de kilometri parcursi pe drumurile patriei sau cele europene. Ne mandrim cu asta si consideram a fi un factor de decizie in ceea ce priveste alegerea dumneavoastra pentru a ne utiliza serviciile.

Microbuze si autocare sunt clasificate IRU pe stele. Tocmai pentru a va oferi un confort deosebit in dimpul deplasarilor lungi.

Am folosit serviciile Trident BG, an de an pentru a organiza excursii scolare cu elevii ce-i am in clasele mele. Sunt extrem de multumita de profesionalismul si siguranta oferite de catre aceasta companie de transport. Va recomand sa le folositi serviciile.
Ioana Dumitrescu
Ioana Dumitrescu
Profesor
Am fost la Paris cu Trident BG. Exceptionali, pot spune. Soferi profesionisti, foarte de treaba, cunosteau rutele dar si locatii de la destinatii. Recomand Trident BG
Ionel Buraga
Ionel Buraga
Student
Folosim in mod frecvent serviciile Trident BG. Compania noastra recruteaza oameni pentru a-i plasa in cadrul santierelor din vestul Europei si ii trimite in locatii cu autocarele si microbuzele Trident BG.
Silvia Georgescu
Silvia Georgescu
Recrutor - companie de recrutare si plasare forta de munca

Misiunea

Sa furnizam servicii de inalta calitate pentru clientii nostri sa le asiguram confortul pe timpul deplasarilor dar mai ales siguranta. Aceasta este misiunea noastra de baza: siguranta calatorilor. Ne dorim, si credem ca am reusit sa devenim prietenii clientilor nostri. Misiune indeplinita.

Viziunea

Viziunea Trident BG este aceea de a pune in valoare cat mai mult profesionalismul soferilor nostri. Cu peste 2 milioane de kilometrii la activ acestia sunt piesa de rezistenta a companiei noastre. Viziunea companiei noastre se bazeaza pe angajatii sai.

SIGURANTA INAINTE DE TOATE

Asta este conditia de baza pe care am pus temeliile acestei companii.

Ship Global, Ship Fast

Rapiditate. Mereu la timp, conform graficelor si programarilor

Confidentiality

Siguranta. Conteaza sa oferim increderea clientilor nostri.